Successos

Doble crim i suïcidi a Lloret i un cas calcat a Moscou el mateix dia

Els dos homes que abans de matar-se haurien assassinat cadascun la seva dona i la filla, estaven vinculats a Novatek, empresa que gestiona el gas rus

Els Mossos van trobar un ganivet i una destral a l’escenari del crim de Lloret

Dos crims idèntics perpetrats el mateix dia però a 3.500 km de distància. L’un a Lloret i l’altre a Moscou. El denominador comú: els dos homes que sembla que van matar cadascú la seva dona i la filla abans de suïcidar-se estaven vinculats amb l’empresa Novatek, que gestiona el gas rus.

Al seu domicili del número 20 del carrer Aiguablava de la urbanització Els Pinars de Lloret va ser trobat penjat Sergey Protosenya, de 55 anys, comptable i accionista de Novatek. L’home era a l’entrada i la seva dona, Natalya, i la seva filla eren mortes a l’interior de la casa amb ferides d’arma blanca. A l’escenari, la comitiva judicial hi va trobar un ganivet i una destral que podien ser les armes utilitzades per matar les dues dones. Els cossos, els va trobar un veí que s’encarregava de vigilar la finca quan la família no hi era i que hi va anar acompanyat de la policia local després que un fill del matrimoni que viu a França donés el senyal d’alarma perquè ningú li responia al telèfon. Mentre la comitiva judicial feia els aixecaments dels cadàvers dels Protosenya a Lloret, tota la premsa difonia la notícia del cas de Vladislav Avayev, de 51 anys, que també havia estat accionista de Novatek, executiu de Gazprombank, i alt funcionari del Kremlin, que ahir va ser trobat mort amb una pistola a la mà al seu apartament de Moscou. La seva dona, Yelena, i la seva filla Maria, de 13 anys, també eren mortes a l’apartament, tirotejades. Va ser la filla gran d’Avayev qui va trobar la seva família morta quan va anar a la casa perquè no li agafaven el telefon. Estranya coincidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia