Punt divers

Un accident al Pont de Suert obliga a tallar la N-230

Aquest és el segon sinistre a la demarcació de Lleida en menys d'una hora

Un accident aquest dimarts al vespre al Pont de Suert ha provocat un ferit greu i ha obligat a tallar la N-230.

Segons els Bombers de la Generalitat, que han enviat dues dotacions al lloc dels fets, el sinistre, que s'ha produït al quilòmetre 128 d'aquesta carretera cap a dos quarts de vuit, ha causat ferides greus a una persona, que ha estat traslladada pel 061 i en ambulància a un centre hospitalari.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit informa que l'accident ha provocat mig quilòmetre de cua a la N-230, tallada en els dos sentits.

Aquest és el segon sinistre a la demarcació de Lleida en menys d'una hora, ja que, cap a un quart de vuit del vespre, un xoc entre dues motos, una Rieju i una Derbi, ha provocat ferides greus a un dels conductors, segons han informat els Bombers.

La víctima ha estat traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova amb un dit amputat, mentre que l'altre motorista ha resultat il·lès.

Els Bombers, que han enviat tres dotacions al lloc de l'accident, han concretat que el sinistre s'ha produït a la carretera d'Osca, just al darrere de la pista de tennis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.