Successos

Busquen proves contra el fratricida del contenidor

L’empresonat per l’homicidi de la germana diu que va llençar les restes en un contenidor perquè es pensava que eren d’un gos

María Carmen Ortiz Molina estava desapareguda des del desembre

L’home empresonat pel presumpte homicidi de la seva germana, María Carmen Ortiz Molina, el cos de la qual va llençar en un contenidor al municipi de la Granada (Alt Penedès), sosté que va confondre les restes de la dona per les del gos que convivia amb ella i que en trobar-lo mort el va carregar al cotxe i se’n va desfer anant a treballar.

Ni els Mossos ni el jutge no s’han cregut mai la seva versió, plena de contradiccions i explicacions inconnexes, i sospiten que probablement la va matar fa dies al pis on vivia ella, al passatge Terol, número 23, de Sant Sadurní, i en un primer moment va decidir amagar el cos sota el llit, fins que la nit de dijous a divendres de la setmana passada va decidir desfer-se’n tallant-lo en dos o tres trossos i llençant-lo a uns contenidors a prop de l’estació de tren de la Granada, a tocar de la carretera que uneix Sant Sadurní amb Vilafranca del Penedès, on residia ell.

Els agents d’investigació i de la policia científica treballen des de fa dies al domicili de la dona, on sospiten que es va produir el crim, buscant proves que permetin reforçar la incriminació del detingut. Alguns veïns apunten que la dona estava desapareguda des del desembre i que el seu germà i presumpte assassí n’hauria denunciat la desaparició dos dies abans de ser detingut. De fet, segons fonts pròximes a la investigació, en ser interrogat el presumpte homicida va dir als agents que les restes que havia trobat a casa de la seva germana i que havia llençat a la brossa li van semblar d’un animal però podrien ser d’una persona, però en cap moment fins ara no ha admès ser l’autor del crim.

El cos de María Carmen Ortiz Molina presentava signes evidents de violència, tot i que l’estat del cadàver ha complicat determinar la causa i el dia exacte de la mort. Entre el crim i el dia en què el germà es va desfer del cadàver haurien pogut passar setmanes, de manera que les restes cadavèriques estarien en un estat avançat de descomposició. La dona vivia sola amb el seu gos en un pis del passatge Terol de Sant Sadurní, just a sobre on havia regentat un bar que duia el seu nom. Ella i la família són força coneguts al barri i com a mínim té una germana que també viu a Sant Sadurní. Actualment no treballava i feia pocs mesos que l’havien operat d’un genoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia