Successos

Un mort en un incendi en un pis de Barcelona

Els bombers han trobat la víctima a l’habitatge on s’han originat les flames, al primer pis de l’edifici

Una persona ha mort en un incendi en un pis al número 17 del carrer Riera Blanca de Barcelona, segons han informat fonts municipals. Els Bombers de Barcelona ja han extingit el foc i estan fent tasques de ventilació. La víctima s’ha trobat en el pis on s’ha originat el foc, en la primera planta de l’edifici. Fins a l’avinguda s’han desplaçat una desena de dotacions del cos. Els efectius han acudit al lloc després de rebre un avís dels veïns i del propietari de la finca. Un cop han arribat, tal com ha explicat el cap d’unitat dels Bombers de Barcelona, Víctor Molinet, han topat amb un incendi “molt desenvolupat”, amb molt de “fum i temperatura” que els ha costat d’apagar.

En entrar han localitzat una persona amb vida que han evacuat al portal. Allà el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li ha fet tasques de reanimació que, finalment, “no han resultat exitoses” i han certificat la seva mort. Molinet també ha afegit que han atès dues persones més per inhalació de fum: un veí amb patologies respiratòries que han donat d’alta in situ, i el propietari, que han derivat a l’Hospital Clínic. L’ajuntament també ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

Després de la revisió de l’edifici per part dels Bombers, s’ha pogut comprovar que no ha patit danys estructurals a conseqüència de l’incendi i totes les persones que han estat evacuades han pogut retornar als seus domicilis. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia