Successos

Diversos morts i ferits a Alemanya en un atac amb ganivet

Alguns ciutadans s’han enfrontat a l’autor fins que ha arribat la policia

Diverses persones han mort i altres han resultat ferides en l’atac d’un home amb ganivet en Würzburg, en el nord de Baviera, segons ha informat aquest divendres la policia.

El diari “Bild” ha xifrat en tres les víctimes mortals i en sis els ferits, però això no ha estat confirmat per la policia. Una persona ha estat detinguda i, segons la policia, ja no hi ha cap perill per a la població ni indicis que l’autor de l’atac tingués còmplices.

Segons alguns testimonis recollits a les xarxes socials, alguns ciutadans s’han enfrontat a l’atacant per a impedir que pogués ferir altres persones i han guanyat temps fins que la policia ha arribat al lloc dels fets. Finalment la policia ha disparat l’autor de l’atac en una cama i després l’ha pogut detenir.

Alguns vídeos mostren al presumpte atacant descalç i amb un llarg ganivet i com algunes persones tracten de detenir-lo llançant-li cadires i altres objectes.

La policia va ser alertada cap a les 17.00 hores i, segons el que se sap fins ara, l’home va començar a atacar persones sense motiu conegut. A través del seu compte de twitter la policia ha demanat no compartir fotos de l’ocorregut i respectar l’esfera privada de les víctimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia