Successos

TRÀNSIT

Es crema del tot un tràiler a la variant de Girona

El vehicle, carregat amb joguines i material tèxtil, va quedar destrossat

L'incident va fer tallar la carretera en dues ocasions, gairebé cinc hores, i el trànsit es va desviar per l'antiga N-II

L'incendi d'un camió tràiler a la variant de Girona va cremar totalment el vehicle, tant el tractor com la caixa, i va obligar a tallar la carretera al trànsit. El camió, totalment destrossat, va ser traslladat a l'empresa de recuperacions Marcel Navarro de Llagostera per al seu desballestament. Anava carregat amb joguines i material tèxtil, i això va fer que s'originés una important combustió, si bé no hi va haver ferits. Amb tot, la important virulència del foc va provocar que el conductor hagués d'abandonar ràpidament el vehicle. L'asfalt també va quedar destrossat pel foc i es va haver de reparar un cop es va haver retirat el camió sinistrat. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi, si bé no es descarta que fos motivat per un escalfament dels frens. El foc va provocar també que explotés una bombona de gas del vehicle. Els fets van tenir lloc al quilòmetre 717,3, cap a un quart de sis del matí.

Trànsit afectat

L'incendi, que va assolir grans dimensions, va obligar a tallar la carretera, i el trànsit va ser desviat per l'antiga N-II. A les 5.43 els bombers ja havien controlat el foc i a les 6.40 els Mossos van poder donar pas alternatiu al trànsit, si bé a les 8.20 van haver de tornar a tallar la carretera per a les tasques de retirada del camió i reparació del ferm. A les 11.40 hores es va reobrir la carretera i el trànsit va quedar restablert del tot. Les retencions no van superar el quilòmetre de longitud en cada sentit de circulació.

El vehicle va ser retirat per dues grues de gran tonatge de Grues Pallí, un remolcador i dues plataformes per portar les restes.

LA XIFRA

5
hores
va estar tallada la carretera en total, primer per l'incendi i després per retirar el camió i reparar l'asfalt.

Mor un motorista a Sant Pol de Mar

Un home que conduïa una moto, de 39 anys i veí de les Franqueses del Vallès, va morir ahir a conseqüència d'un accident de trànsit al quilòmetre 661,4 de l'N-II, al terme municipal de Sant Pol de Mar. En l'accident van col·lidir frontalment un turisme i la moto de la víctima.

D'altra banda, un altre motorista va quedar ferit greument en un accident a Torroella de Montgrí, en el qual també van resultar implicats tres turismes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia