Successos

Mor una noia en bolcar el cotxe que conduïa el xicot, a Cala Fornells

El conductor anava begut i va ser detingut per un delicte d'homicidi imprudent

Una noia de 22 anys va morir diumenge després de bolcar el cotxe en què anava de passatgera, a la carretera d'entrada a cala Fornells, al terme municipal de Calvià. La noia anava amb dos joves més, que no van patir ferides. El conductor del vehicle va ser detingut sota l'acusació d'un delicte d'homicidi per imprudència després que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia a què va ser sotmès pels agents de la policia local de Calvià.

L'accident va tenir lloc cap a tres quarts de sis de la matinada al carrer de la Talaia, la via d'entrada al nucli de Cala Fornells. Tres joves anaven en un cotxe Ford, i en un revolt va xocar amb la vorera i va bolcar. La noia que viatjava al seient del copilot va sortir projectada cap a l'exterior, i va morir. Es tracta d'Alícia García Salas, que tenia 22 anys i vivia a Son Ferrer. El seu xicot era el que conduïa el turisme. Va acabar detingut després de donar positiu al control d'alcoholèmia. L'acusen d'un delicte d'homicidi imprudent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia