Successos

L’acusat de Vilanova estava serè, diu la policia

L’acusat d’haver matat una nena de 13 anys a Vilanova i la Geltrú va actuar de forma coherent, sense símptomes d’haver begut o consumit drogues, quan la policia va entrar al seu domicili. Així ho van assegurar ahir els agents de la policia local i els mossos d’esquadra que van testificar en la tercera sessió del judici i que van participar en la recerca de la nena. Els agents van afirmar que l’home es va mantenir serè en tot moment, també quan van trobar el cos de la nena. El testimoni dels agents contradiu així la principal línia de defensa.

L’escena del crim era “dantesca” i “de pel·lícula de terror”, segons van declarar. L’habitació estava remoguda i plena de sang. Segons el sergent de la policia municipal, l’acusat “va intentar netejar les proves amb un pal de fregar i amagar el cadàver”, que van trobar seminu dins d’una maleta sota un matalàs.

Ahir van declarar també la mestra de la nena i el seu psiquiatre, que la va tractar des que tenia set anys a causa d’un lleu grau d’autisme. Tots dos van retratar la víctima com una nena obedient que s’angoixava per les coses “inesperades” a causa del seu autisme. Això contradiu la tesi de la defensa, segons la qual va entrar per iniciativa pròpia al domicili de l’acusat i aquest la va confondre amb un lladre. L’assassí confés s’enfronta a presó permanent revisable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia