Successos

Una dona detinguda a Blanes denunciada per l'ex-xicot s'enfronta a quatre anys de presó per tràfic de drogues

Un rampell d'un veí de Matadepera perquè la seva xicota l'havia deixat va portar-lo a denunciar-la per tràfic de drogues quan ella va marxar de casa per instal·lar-se a casa d'una amiga a Blanes. La dona, Emmanuela Sánchez Iklhef, ha acabat davant d'un tribunal amb una petició de 4 anys de presó per 8,8 grams d'èxtasi que ella sosté que tenia per al propi consum.

L'acusada, segons el seu relat i també el del seu ex-xicot, es va enfadar amb el seu company sentimental, va agafar totes les seves coses i va marxar de casa. El seu excompany va explicar ahir, davant del tribunal de la secció tercera de l'Audiència, que quan la dona va ser fora li va venir «un rampell» i va telefonar als Mossos d'Esquadra per facilitar-los les dades de la dona i les del cotxe amb el qual es dirigia a Blanes i els va dir que en el vehicle hi havia droga destinada a la venda. Els Mossos d'Esquadra van esperar la dona a l'entrada de Blanes i, efectivament, li van trobar 9 paperines d'èxtasi i un sobre amb 2.950 euros.

L'acusada va explicar ahir que era consumidora de drogues i que quan va marxar de la casa del seu excompany es va emportar totes les seves coses inclosa la droga que tenia per al seu consum propi. Pel que fa als diners, la dona va explicar que el seu exmarit els hi havia deixat per facilitar-li l'accés a un nou habitatge. El ministeri fiscal va demanar 4 anys de presó per a l'acusada i la defensa, la seva absolució.

Cocaïna a l'aeroport

La Guàrdia Civil va detenir divendres passat a l'aeroport Girona Costa Brava una dona de 50 anys i de nacionalitat espanyola que duia 800 grams de cocaïna repartida en 75 cilindres amagats al voltant d'una faixa. En el moment de la detenció, la dona es disposava a agafar un vol amb destinació a Tenerife. Els agents de la Guàrdia Civil van veure que, en el moment de passar el control de metalls, la dona mostrava una actitud sospitosa i molt nerviosa. Per aquest motiu, els agents la van escorcollar i van comprovar que portava sota la camisa 75 cilindres amb una substància blanca. El control de la substància va determinar que es tractava de cocaïna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia