Successos

Detenen un veí de Tivissa com a presumpte autor de l’incendi forestal

L’home, 26 anys, hauria provocat el sinistre arran d’unes cremes agrícoles

Una cinquantena de Bombers treballen per apagar el foc, que ja està estabilitzat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns a la tarda un home com a presumpte autor de l’incendi forestal que encara crema a la serra de Tivissa, a la Ribera d’Ebre. Es tracta d’un veí del municipi, de nacionalitat anglesa i 26 anys.

Arran dels indicis recollits pels Agents Rurals, que indicaven que la causa del foc havia estat una negligència en unes cremes agrícoles, la policia l’ha localitzat a la masia on resideix i l’ha arrestat.

El jove estava fent cremes agrícoles però el vent ha escampat el foc i s’ha generat l’incendi. Segon fonts policials, el detingut passarà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Falset aquest dimarts. La policia l’acusa d’un delicte d’incendi per imprudència greu.

El foc està estabilitzat des de mitja tarda però cinquantena de dotacions terrestres dels Bombers continuen treballant a la zona. L’incendi ha cremat entre 8 i 10 hectàrees, segons les estimacions provisionals dels Agents Rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia