Successos

Apunyalen un home en un robatori, a la Bisbal

Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà, juntament amb la policia local, van detenir, la matinada del 21 d’octubre, cinc homes d’entre 19 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns del Barcelonès, el Vallès Occidental i el Maresme, com a presumptes autors d’un delicte de temptativa d’homicidi, un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la matinada. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, hi havia un home, que tenia una ferida de gravetat a la cama, una dona i dos menors. L’home va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta amb pronòstic greu. Al llarg de la nit el dispositiu policial va detenir cinc persones per aquests fets.

Per dur a terme les detencions, agents dels mossos de la Bisbal amb el suport d’efectius de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona i de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van iniciar un dispositiu de recerca. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van veure com un turisme marxava a gran velocitat. El van seguir i el van interceptar al passeig Marimon Asper. De dins, en van sortir cinc ocupants, que van fugir a peu en diverses direccions. Els agents locals van atrapar un dels homes i el van detenir. Els agents van localitzar un segon home amagat sota un camió al carrer Sport, i tres fugitius més els van localitzar en un descampat del carrer Ramon Masifern.Paral·lelament diverses patrulles dels mossos s’adreçaven al domicili violentat per recopilar tota la informació dels fets. Les víctimes, una parella i quatre menors d’edat, que es trobaven al domicili en els moments dels fets, van explicar que tres lladres havien entrat trencant un vidre de la casa. Un cop dins, havien lligat la propietària amb unes brides, i havien ferit el seu marit amb una arma blanca a la cama, causant-li ferides de gravetat a la femoral i un fort cop al cap. La víctima va ser traslladada amb una ambulància en estat molt greu a l’hospital Josep Trueta de Girona on va requerir intervenció quirúrgica.En l’escorcoll del turisme i dels detinguts, se’ls va localitzar tres capces plenes de cabdells de marihuana, una destral, dues brides, una navalla, un passamuntanyes, un telèfon mòbil, un tapaboques i diversos guants. Dins la casa hi van localitzar una bossa d’escombraries plenes de cabdells de marihuana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia