Successos

Protecció Civil desactiva l’alerta del pla Ventcat per la disminució de la intensitat del vent

El pla es manté en prealerta perquè encara s’esperen cops de vent forts en les properes hores, especialment al Pirineu

També es manté la prealerta del Procicat pel fort onatge a gairebé tot el litoral

Protecció Civil ha desactivat aquest migdia l’alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya (Ventcat) per la disminució de la intensitat del vent. El pla es manté en prealerta perquè els cops forts es poden mantenir encara unes hores, sobretot al Pirineu.

Els cops de vent intensos s’han produït a les cotes altes de la Val d’Aran i a diverses comarques del Pirineu. Les ratxes han superat els 90 i 100 km/h, segons Servei Meteorològic de Catalunya. Tot i així, no s’han registrat incidències en el territori ni avisos al telèfon d’emergències 112 per l’episodi de fort vent.


En prealerta el pla Procicat per l’onatge
L’agència d’emergències de la Generalitat manté en fase de prealerta el Pla Procicat per la mala mar davant la previsió d’onades superiors als 2,5 metres (maregassa). L’episodi afecta tot el litoral de Catalunya excepte les Terres de l’Ebre. Es preveu que a la segona meitat del dia l’onatge es concentri al litoral nord i perdi intensitat fins al final de la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia