Successos

El foc en una nau a la fàbrica Botey, a Ripoll, fa confinar els veïns

Onze dotacions dels Bombers de la Generalitat van mobilitzar-se ahir per l’incendi en una nau de la fàbrica tèxtil Botey, a la colònia Agafallops de Ripoll. Segons el cos, el foc va afectar un transformador elèctric de grans dimensions i bobines de fil, un material molt inflamable, i ho van remullar per contenir les flames i la columna de fum.

Els Bombers també van esmerçar esforços per evitar que l’incendi es propagués cap a les altres tres naus. Com a possible origen del sinistre, s’indicava la caiguda d’un llamp, en espera d’aprofundir en la recerca.

El cos, tot i la magnitud de les flames, que van fer desplomar el sostre de l’edificació, va informar que en aquell moment no hi havia ningú a l’interior de la fàbrica. A banda dels Bombers, fins al lloc de l’incendi també s’hi van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. L’avís del foc es va rebre a les 18.44 hores. I l’Ajuntament de Ripoll va demanar per les xarxes socials que tots els veïns de la zona tanquessin finestres, de manera preventiva, per evitar intoxicacions per les emissions tòxiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia