Successos

Aldarulls i danys a Girona i Salt per una protesta antiracista

La manifestació, per la violència policial als Estats Units, va reunir 500 persones i els manifestants van fer danys en vehicles i mobiliari urbà i van saquejar un supermercat

Una marxa antiracista per protestar contra la violència racial als Estats Units va acabar ahir amb aldarulls, danys en vehicles i mobiliari urbà i el saqueig d’un supermercat. La mobilització va començar a Salt amb uns 150 participants, però de seguida s’hi va anar afegint gent, fins arribar al mig miler de persones. A Salt ja es van produir bretolades, com ara llançament d’objectes, que van provocar danys en tres vehicles: un turisme, un autobús i una furgoneta dels Mossos d’Esquadra. Els manifestants es van dirigir cap a Girona i durant tot el recorregut van seguir amb la mateixa actitud violenta. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, van cremar contenidors, van tirar motos a terra, van trencar dos vidres de l’Audiència de Girona i també els d’un supermercat proper, on part dels manifestants van entrar i se’n van endur productes. La manifestació va tornar després a Salt i posteriorment es va dissoldre. Segons van informar les mateixes fonts policials, ahir no es tenia constància que s’hagués dut a terme cap detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia