Successos

Baralles amb mort a Figueres i Barcelona

Detenen per homicidi imprudent l’empleat d’un local d’oci nocturn figuerenc

L’altre mort es va produir a Nou Barris

Un home va morir dissabte com a conseqüència de les greus ferides que va patir en una baralla al districte barceloní de Nou Barris. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a dos quarts de deu del vespre que al carrer Pedrosa hi havia una baralla i una persona greument ferida. En l’enfrontament es van veure implicades diverses persones. Quan els agents van arribar al lloc dels fets l’home es trobava inconscient i estava sent atès per personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va ser traslladada a un hospital, on posteriorment va morir. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.

No ha estat l’única mort violenta del cap de setmana, ja que a Figueres un home d’uns 50 anys va morir ahir al matí com a conseqüència d’una baralla que es va produir al voltant de les quatre de la matinada davant d’una zona d’oci nocturn a la plaça del Sol. Segons testimonis oculars, l’home hauria estampat un got contra un controlador d’accés d’un dels locals –El Toc– que hauria respost ventant-li un cop de puny. L’home en caure s’hauria donat un fort cop que li va fer perdre la consciència. Els Mossos d’Esquadra van rebre la trucada informant de la baralla i van acudir fins a la zona, on van trobar l’home que era a terra estirat inconscient. Va ser el SEM que va traslladar el ferit a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ahir va morir. Els Mossos van iniciar les investigacions i poc després ja s’hauria identificat el presumpte autor del que s’entén que podria ser un homicidi imprudent. A la tarda, finalment es va detenir el presumpte autor, un home de 29 anys de nacionalitat espanyola i veí de Girona. La patronal de local d’oci nocturn, Fecasarm, va anunciar ahir al vespre que es plantegen personar-se en la causa en els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia