Successos

Un home assassina la dona i la filla a Esplugues de Llobregat

Els Mossos detenen el presumpte autor del doble crim al domicili on s’han trobat les víctimes

El detingut, un home de 27 anys i veí del municipi, passarà a disposició judicial en les properes hores

Primer crim masclista de del 2020 a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un home a Esplugues de Llobregat com a presumpte autor de l’homicidi de la seva dona i la seva filla, segons ha informat el cos policial.

Al voltant de les sis del matí la policia catalana ha estat alertada que un individu havia matat la seva família a l’interior del seu domicili, a Esplugues. Diverses dotacions dels Mossos, Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat immediatament cap al lloc dels fets. Els professionals del SEM han confirmat la mort de les dues persones. La dona assassinada tenia 28 anys i, segons ha pogut saber l’ACN de fonts de la investigació, la menor tenia 3 anys.

El presumpte autor del doble crim ha estat detingut al mateix domicili. El sospitós és un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Esplugues de Llobregat. Un cop detingut, l’home ha estat traslladat a un centre sanitari per tractar-lo d’unes ferides on, segons ha informat el TSJC, està ingressat per “autolesions”.

. La titular del jutjat d’instrucció 3 d’Esplugues de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha procedit a primera hora d’aquest dilluns a l’aixecament dels cadàvers en el domicili familiar, i ha decret el secret de la causa. El detingut passarà durant els propers dies a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Esplugues de Llobregat. Segons ha informat el TSJC, no hi ha antecedents judicials de violència entre ells.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació.

Tres dies de dol oficial

L’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, ha decretat tres dies de dol oficial pel doble crim d’una dona i la seva filla de tres anys presumptament a mans del seu marit i pare, respectivament.

Díaz ha convocat un ple extraordinari per aquest dimarts per aprovar una declaració de rebuig. L’alcaldessa ha “condemnat enèrgicament” el doble crim i ha dit que Esplugues està avui “terriblement de dol”.

Centenars de persones s’han concertat a les portes de l’Ajuntament per fer cinc minuts de silenci i donar suport als familiars de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia