Successos

Un conductor ebri surt de la via i el cotxe es crema, a Palafrugell

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment, ahir, un conductor de 30 anys, d’origen equatorià i veí de Palafrugell, que va destrossar el vehicle en què circulava en sortir de la via a la GIV-6542, a l’encreuament amb la carretera que du cap al far de Sant Sebastià. El vehicle va sortir del revolt i es va incendiar enmig del voral, mentre que efectius de la policia local i dels Mossos desplaçats fins al lloc del sinistre, a quarts de cinc de la matinada, van trobar el conductor fora del vehicle i només amb ferides lleus. En practicar-li la prova d’alcoholèmia, es va confirmar que més que triplicava (0,88 mg d’alcohol per litre d’aire espirat) la taxa màxima de 0,25. Com que superava el límit penal de 0,6, després de traslladar-lo a l’hospital per examinar les seves lesions van instruir diligències.

Furgoneta cremada
D’altra banda, segons informava ahir la Policia Local de Palafrugell, aquest cap de setmana al carrer Martí Jordi Frigola també es va cremar una furgoneta. El vehicle estava estacionat al carrer i, per motius que es desconeixen, es va incendiar.Els agents del cos municipal es van veure obligats a trencar els vidres de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat per tal que no patissin cap dany i no els atrapessin les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia