Successos

Cinc detinguts gràcies a les càmeres, a Platja d’Aro

Les càmeres de videovigilància de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro han permès accelerar la detenció, en un lapse de sis dies, de cinc persones; tres, detingudes per un delicte de furt en un establiment, i dues més, una de les quals, un home amb una ordre de detenció vigent per haver intentat atropellar la seva exparella, i l’altra, una dona que, tot i no ser enxampada in fraganti, acumulava 43 detencions i un centenar de procediments judicials oberts per furts, a banda de productes sostrets.

La seqüència de detencions es va iniciar el 7 d’abril, al migdia, amb la de l’home amb l’ordre de detenció i ingrés a presó per trencament de condemna, gràcies a la detecció de la matrícula del vehicle a nom del malfactor. Aquell mateix vespre, també van detenir les tres dones, d’ètnia gitana i residents a la Font de la Pólvora, segons explica el cos policial, per delicte de furt en una botiga de roba. En l’escorcoll, a més de diverses peces de roba, els van requisar cosmètics sostrets en un altre establiment, amb un valor total del botí d’uns 1.000 euros.

Pel que fa a la cinquena detenció, es va produir el 12 d’abril amb la simple detecció de la matrícula, i també es va donar compliment a l’ordre de detenció pendent. La dona, nascuda el 1971 i de nacionalitat romanesa, anava amb un acompanyant, una bossa de mà folrada d’alumini, i ampolles d’alcohol i productes alimentaris valorats en 300 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia