Successos

espanya

Dos túnels per intentar el rescat del nen del pou

El complex rescat de Julen, el nen de dos anys que diumenge passat va caure en un pou de 107 metres de fons a Totalán (Màlaga) continuava ahir en el tancament d’aquesta edició. Els tècnics han descartat la succió de material sòlid del pou, i ara construeixen una plataforma per habilitar dos túnels per poder accedir fins on es creu que és el nen. Els dos túnels aniran en paral·lel al pou, que s’embolcallarà, i s’excavaran en vertical i en horitzontal. En l’operació treballen un centenar de persones i ahir s’hi va incorporar una brigada de Salvament Miner d’Astúries, que excaven manualment per evitar despreniments.

La prioritat continua sent localitzar el menut. Una de les grans novetats d’ahir és la confirmació que els cabells recollits diumenge al pou són de Julen. Les restes biològiques van ser trobades juntament amb un got i una bossa de llaminadures que portava en el moment de la caiguda. La Junta d’Andalusia va informar ahir que el pou on va caure Julen i que suposadament es va excavar per buscar aigua, a més de no estar senyalitzat no tenia cap tipus de permís per ser excavat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia