Detenen cinc persones a Constantí que desballestaven cotxes en un descampat

Els agents de la unitat de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra de Tarragona van arrestar el 16 de març a Constantí cinc persones –entre les quals hi ha un menor d'edat– com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força. Segons fonts pròximes al cas, els efectius que van dur a terme les detencions van observar que els acusats es trobaven a prop d'una masia abandonada i que estaven carregant en una furgoneta el xassís d'un vehicle desballestat. Davant d'aquesta estranya situació, els investigadors van comprovar el número de bastidor del cotxe a través de la base de dades policials i van corroborar que havia estat robat el 3 de març a Reus. A més, van interrogar els sospitosos, que van donar versions contradictòries sobre l'origen del turisme, i per tot plegat, es va procedir a arrestar-los.

Eines comissades

En l'escorcoll de la furgoneta dels detinguts, els Mossos van comissar un gat hidràulic, una destral, potes de cabra i discos de tallar d'una radial. Paral·lelament, segons va declarar una veïna de la zona, des de feia uns dies havia vist com un grup de desconeguts portava al descampat de la masia diversos vehicles per desballestar-los i carregar-ne les peces a una furgoneta. Pel que fa a la identitat dels arrestats majors d'edat, tres són veïns de Reus, de 23, 29 i 38 anys, i el quart és un jove de Constantí, de 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.