Successos

Un detingut per un cultiu de marihuana al barri del Culubret

Dues altres persones són investigades arran dels dispositius contra el frau elèctric que es van fer a Figueres

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns a Figueres un home de 38 anys per la seva presumpte vinculació amb els cultius de marihuana en habitatges del barri del Culubret. L’home, de nacionalitat marroquina i que té antecedents, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. També s’investiguen penalment dues persones més pels mateixos fets. Les plantacions van ser trobades en els darrers dispositius policials contra el frau elèctric, arran de les greus afectacions en el subministrament que s’han succeït en aquest sector de la ciutat.

La policia va efectuar els dies 5 i 10 de setembre un total de cinc entrades en habitatges on tenien sospites que hi podia haver plantacions de marihuana, en el marc dels dispositius contra el frau elèctric. En total, van trobar 795 plantes i diversos objectes per al cultiu, a més de dues bosses plenes de cabdells. En dues cases al carrer Avinyonet i al carrer Major del barri del Culubret es van trobar un total de 419 plantes, bàscules, caixes de filtres, 38 transformadors i 38 làmpades. Els agents van denunciar penalment el propietari d’un habitatge i en l’altre no hi van trobar ningú. En l’altre dispositiu, al carrer Francesc Gimeno i en una altra casa al carrer Major, es van trobar 376 plantes, dues bosses plenes de cabdells, bàscules, 23 làmpades, transformadors, temporitzadors i extractors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia