Successos

Abusa de dues noies i intenta escapar, a Tossa

La policia local de Tossa de Mar (Selva) va detenir ahir a la tarda un ciutadà francès acusat d’abusar sexualment de dues joves i ferir dos agents quan intentava escapar.

Els fets van passar a quarts de tres de la tarda pels voltants de la terminal d’autobusos de la localitat. Uns taxistes van veure les joves sortir plorant d’un vehicle i amb evidents signes d’haver estat víctimes d’un abús. A la zona hi havia un funcionari de l’Ajuntament de Tossa que va ser qui va intentar aturar el vehicle que conduïa l’acusat quan intentava fugir. De seguida es va avisar la policia local i un cotxe patrulla va intentar aturar el sospitós. Aleshores va ser quan el ciutadà francès, de 28 anys, va prémer l’accelerador i va xocar contra el cotxe patrulla. A conseqüència de l’impacte els dos policies van resultar ferits i van haver de ser atesos a l’hospital de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia