Successos

Vuitè detingut a Lloret de Mar pels narcopisos

Els Mossos han trobat ‘speed’, haixix, marihuana i cocaïna en tres habitatges

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la policia local, han fet una vuitena detenció en relació amb el cas dels narcopisos de Lloret de Mar. Es tracta d’un home marroquí d’uns 41 anys. Aquest arrestat s’afegeix als set d’entre 18 i 56 anys que els Mossos d’Esquadra van detenir el 9 de juliol, en les entrades i els escorcolls simultanis als tres habitatges.

A finals de maig la Policia Local de Lloret va rebre un avís que alertava d’un possible pis on es venien substàncies estupefaents que estava afectant la convivència del barri per la freqüentació de persones que hi anaven a comprar droga. Es va obrir una investigació i es va constatar que, a banda d’aquest pis, n’hi podia haver dos més amb aquest mateix ús. Finalment, la policia va relacionar els tres pisos com a punts de distribució i venta de droga. Dilluns passat, els Mossos van fer entrades simultànies als tres domicilis, on es van trobar petites quantitats de speed, haixix, marihuana, cocaïna i èxtasi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia