Jutgen un mosso acusat d'haver estomacat un conductor begut a Esplugues

L'Audiència de Barcelona va jutjar ahir un agent dels Mossos d'Esquadra, acusat d'agredir un conductor begut, a Esplugues de Llobregat. La fiscal, que inicialment li demanava una pena de tres anys de presó per un delicte de lesions, va rebaixar la petició a vuit mesos de presó en no poder demostrar-se que va agredir l'home amb un objecte metàl·lic.

Els fets es remunten al 2004, quan l'agent, fora de servei, tornava a casa seva amb el seu vehicle. L'acusat va assegurar que va trobar-se un vehicle aturat en una rotonda a la carretera de Cornellà. De sobte, el conductor, de 58 anys, va arrencar fent ziga-zagues. L'agent va afegir que, en aturar-se, se li va apropar, es va identificar com a policia i va dir-li que deixés de conduir perquè anava begut. Llavors, segons l'agent, l'home va agafar-lo pel braç reclamant-li que no truqués a la policia, i l'agent va estirar-li el braç i el conductor va caure al terra i es va fer un trau al cap. El conductor, però –a qui la fiscal va rebaixar el càstig a pena de multa–, va negar que hagués begut i va assegurar que l'agent va donar-li dos cops de puny i va trencar-li el nas. Els agents de la policia local van fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu (0,5 ml)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.