Successos

SUCCESSOS

Almenys 2 morts i un gendarme ferit vora Carcassona en un possible atemptat islamista

Les persones mortes i 12 ferits estaven en un supermercat assaltat per una persona cridant “Allah Akbar”

El gendarme ferit feia part d’un grup de policies que feien esport a Carcassona

Dos desconeguts han disparat contra membres de la gendarmeria francesa que estaven fent esport vora Carcassona (Occitània). Un dels policies ha resultat ferit a l’espatlla i traslladat a l’hospital. La policia treballa en la hipòtesi d’un atemptat islamista, ja que al mateix temps hi ha un assalts en un supermercat a Trebes, ciutat propera a Carcassona. En aquest assalt dues persones han resultat mortes, 12 ferides i els assaltants han agafat ostatges que han deixat anar i s’han quedat només amb un policia. En en altre lloc de carcassona han aparegut un home mort i un altre ferit, sense que hi hagi confirmació que estiguin relacionats amb els fets.

Segons una persona que s’ha pogut escapar del supermercat Super U, un individu ha entrat cridant “Allah Akbar” i fent referències als bombardejos de Síria.

El primer ministre, Edouard Philippe, ha dit que “tot apunta a que es tracta d’un acte terrorista”. El ministeri de l’Interior ha fet una crida a través de Twitter per evitar la zona perquè “la prioritat és la intervenció de les forces policials i d’emergència”.

A Trebes hi ha un fort desplegament policial que envolta els segrestadors del supermercat i la policia hauria recollit moltes beines dels trets disparats pels assaltants. Segons la premsa del Llenguadoc fonts policials donen per bona la pista islamista..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia