Successos

policial

solidaritat

85.000 euros amb els escuts solidaris

Cinquanta policies locals de Catalunya ja s’hi han adherit i participen en un projecte contra el càncer infantil

La campanya Escuts solidaris #pelsvalents, impulsada per policies locals de tot Catalunya, està tenint un gran èxit. Des que va començar la iniciativa, que consisteix en la venda d’escuts policials de roba, s’han recaptat uns 85.000 euros arreu de Catalunya. Aquests beneficis es destinaran a la investigació contra el càncer infantil i al nou hospital Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona. Es tractarà del centre d’oncologia pediàtrica més important d’Europa. Per contribuir al seu finançament, a Catalunya una cinquantena de cossos de policies municipals participen en la campanya solidària, en la qual es poden adquirir escuts a un preu de 4 euros. Pel que fa a la demarcació de Girona, s’hi han adherit les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric, Sils, Llançà, Puigcerdà, Blanes, Roses, Lloret de Mar, Castelló d’Empúries, Palafrugell, Llagostera, Anglès, Arbúcies, Santa Cristina d’Aro, Salt, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar i Cassà de la Selva. En aquests escuts brodats, d’aparença similar als del cos municipal, surt el nom de la població col·laboradora, el logo de la policia local i l’etiqueta #pelsvalents.

A la demarcació de Girona, s’han recaptat uns 44.000 euros entre la venda d’escuts i donacions (una de les més destacades és la donació de 10.000 euros per part del grup Vichy Catalan al projecte dels escuts solidaris impulsat per la policia de Caldes de Malavella, junt amb la d’Hostalric i Sant Celoni).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia