Successos

Successos

Es descarta l’homicidi en el cas de l’home d’Olot mort

L’autòpsia que dos especialistes forenses van fer, ahir, al cos de l’home trobat mort a casa seva a Olot va descartar que hagués estat víctima d’una acció criminal i va determinar que les causes que van provocar la mort van ser naturals, derivades de problemes de salut.

La troballa del cos de la víctima a casa seva enmig d’un bassal de sang va fer activar el protocol judicial i policial per a casos d’homicidi. La víctima, Miguel Ángel del Egido del Saz, que vivia sol, va ser trobat mort divendres al matí per una dona que tenia accés al seu pis, situat al número 16 del carrer Puig Roig d’Olot. La dona va alertar els serveis d’emergències i, quan hi van arribar els primer policies, van avisar els investigadors d’homicidis perquè l’escena feia sospitar que es tractava d’una mort criminal. La víctima estava estesa a terra i tenia al voltant un gran bassal de sang. Els Mossos van anar fent preguntes a tots els veïns del bloc per intentar establir l’últim moment en què Del Egido havia estat vist amb vida i comprovar si algú havia sentit crits o sorolls. Tot apuntava que havia fet vida normal fins dijous a la nit. A l’escena no es van veure signes de baralla i la porta del pis tampoc estava violentada ni hi havia signes de violència externa al cos. Amb el resultat de l’autòpsia el cas es podrà donar per tancat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia