Successos

Jutgen l’acusat d’una agressió sexual a una nena de sis anys a Olot

L’home, que afronta una petició de pena de quinze anys de presó, era l’espòs de la mare de la menor en el moment dels fets

El judici pel cas es va celebrar ahir al matí, a porta tancada, a la secció quarta de l’Audiència de Girona

Un cas d’agressió sexual amb una nena de sis anys com a víctima va arribar ahir a l’Audiència de Girona. Al banc dels acusats s’hi va asseure un veí de Barcelona per a qui la fiscalia demana 15 anys de presó com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions envers la filla de la seva exdona. Els fets es remunten a l’època en què l’home residia a Olot amb la seva esposa i la filla d’ella, de sis anys. El matí del dissabte 19 de març del 2016, una tieta de la menor va observar, en el moment que la seva neboda es va despertar i la va llevar, que presentava ferides a la zona genital. La nena va ser traslladada a l’hospital, on els metges van comprovar que tenia lesions genitals que van necessitar punts, així com un coàgul, que va requerir una intervenció quirúrgica.

Es va obrir aleshores una investigació per aclarir l’origen. La menor va manifestar en un principi que el dia abans –el divendres 18 de març– li haurien fet mal amb una espècie de pal a l’escola. Pels especialistes, aquesta versió no acabava de quadrar, ja que cap mestre va apreciar que la nena tingués ferides ni va detectar que al centre hagués succeït un episodi d’aquestes característiques. I és que, en el supòsit que les lesions s’haguessin produït a l’escola, també es creu que quan hagués arribat a casa les hi haurien vist i, en canvi, la mare deia que no va notar res quan va dur la nena a dormir.

Ordre d’allunyament

Les sospites es van dirigir al padrastre de la menor, que va ser jutjat ahir a la secció quarta de l’Audiència de Girona. El president del tribunal va acceptar la petició de les parts que tota la vista se celebrés a porta tancada (entre els testimonis citats hi va haver diversos mestres del centre on estudiava la nena quan van passar els fets). La fiscal demanava inicialment quinze anys de presó per a l’acusat per un delicte d’agressió sexual a una menor de 16 anys i un delicte de lesions. També sol·licita que després d’haver complert la condemna passi anys sota llibertat vigilada (durant els quals no es pugui acostar a la fillastra) i que indemnitzi la víctima amb més de 8.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia