Successos

trànsit

accident mortal

Un veí de les Planes mor en un accident a Bracons

Es va produir un xoc frontal entre un vehicle i un camió a l’eix Vic-Olot, a l’altura de Sant Pere de Torelló

És la tercera víctima mortal a la C-37 en dues setmanes

Un balanç fatídic en matèria de trànsit s’ha registrat entre finals de l’any passat i començaments d’aquest 2018 a l’eix Vic-Olot (C-37), on en només dues setmanes de diferència s’han hagut de lamentar tres víctimes mortals en dos accidents. L’últim cas va tenir lloc dijous, quan un conductor que circulava amb un vehicle Opel Twingo va perdre la vida en una col·lisió frontal amb un camió. La víctima, Ramon Vila Ramos, tenia 41 anys i vivia a les Planes d’Hostoles. Els cossos d’emergències van rebre l’avís dels fets quan passaven pocs minuts de les nou del vespre. El sinistre es va produir en un dels túnels curts de Bracons, situat al punt quilomètric 160,5, a l’altura del municipi osonenc de Sant Pere de Torelló. Per la seva banda, a causa de la topada, el xòfer del camió va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital de Vic.

A la zona s’hi van dirigir set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels bombers i tres ambulàncies del SEM. La circulació es va tallar fins a un quart de tres de la matinada i, mentre van durar les tasques de gestió de l’accident, es van desviar els vehicles per la carretera BV-5224 (Torelló) i per la GIV-5273 (les Preses).

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles va convocar ahir al matí un ple extraordinari d’urgència en el qual es van decretar tres dies de dol oficial. Des d’aquest divendres al migdia fins diumenge a la mitjanit s’han suspès totes les activitats programades a la població i les banderes onejaran a mig pal. I el consistori, en nom de tots els veïns i veïnes del municipi, va traslladar el seu sentit condol a la família i amics de Ramon Vila.

El 30 de desembre de l’any passat dos garrotxins també van morir a l’eix Vic-Olot en un xoc múltiple, a Torelló. Kevin Páez Lara, un jove de 23 anys veí d’Olot, i Narcís Corominas Giol, de 66 i resident a Sant Jaume de Llierca, van perdre la vida en una tràgica topada al quilòmetre 155 de la C-37. En aquest punt es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes i, de retruc, s’hi van veure involucrats dos cotxes més i un camió. Com a conseqüència, van resultar morts els conductors de dos dels vehicles.

LA DATA

11.01.18
Els cossos d’emergències van rebre, a les 21.05 h, l’avís del sinistre, que es va originar al quilòmetre 160,5


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia