Successos

Deu ferits en un xoc entre cinc vehicles, a Riudellots

L’accident es va produir a la carretera A-2, en direcció nord

Hi va haver dos afectats de caràcter greu, sis de menys gravetat i dos de lleus, atesos ‘in situ’

Un ampli desplegament d’efectius d’emergències va tenir lloc ahir a Riudellots de la Selva, on deu persones van resultar ferides de diversa consideració en un accident múltiple. Els fets es van produir a tres quarts de set del matí. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), cinc vehicles es van veure implicats en una col·lisió per encalç a la carretera A-2. El xoc es va registrar a l’altura del punt quilomètric 704,8, en sentit nord. Com a conseqüència de l’impacte, un home i una dona van resultar ferits lleus i van ser atesos in situ pels sanitaris, sense que fos necessari dur-los a l’hospital. Els ferits de més gravetat van ser dos homes, de 38 i 43 anys, que van ser traslladats al Trueta de Girona. Tota la resta d’afectats presentaven lesions de caràcter menys greu. Tres d’ells, dos homes de 34 i 46 anys i una noia de 20, van ser conduïts a l’hospital de Santa Caterina de Salt.

Els altres ocupants dels turismes que també van resultar ferits de menys gravetat van ser dos homes de 33 i 36 anys i una dona de 39, que van ser portats en ambulància al Trueta. Fins al lloc de l’incident, s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc ambulàncies del SEM i quatre dotacions dels Bombers, que van alliberar dos ocupants d’un cotxe que va bolcar. Mentre van durar les tasques de gestió dels fets, es va tallar l’A-2 al tram de l’accident. L’afectació viària va durar de les 7.35 h a les 9.03 h, quan es va restablir la circulació.

Els efectius d’emergències també es van mobilitzar ahir per dos accidents de trànsit que es van produir a l’N-II en menys de tres hores de diferència. El primer es va originar poc abans de tres quarts de sis del matí a Sils, on un camió va sortir de la via –el conductor del vehicle de gran tonatge en va sortir il·lès–. L’episodi es va desencadenar al punt quilomètric 691, on es va donar pas alternatiu fins a les nou del matí. I, a un quart de nou del matí, hi va haver una col·lisió entre una furgoneta i dos automòbils al quilòmetre 691 de l’N-II,a Maçanet de la Selva, sense que tampoc s’hagués de lamentar ferits.

LES XIFRES

704,8
És el punt quilomètric on ahir pels volts de tres quarts de set del matí es va registrar la topada.
5
ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers i tres patrulles dels Mossos es van activar per al servei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia