Successos

successos

La recerca al pantà no es tanca del tot

Aquesta setmana es compleix un mes de la desaparició de la parella del Maresme

Continuen els rastrejos intermitents

La falta de respostes i les incògnites continuen al voltant de la desaparició de la parella del Maresme que va ser vista per darrera vegada quan es dirigien al pantà de Susqueda a practicar caiac. Es tracta dels joves Marc i Paula, de 23 i 21 anys, veïns d’Arenys de Munt i Cabrils, respectivament. Demà passat es compleix un mes de la trista efemèride de la seva desaparició, ja que no es tenen notícies de la parella des del 24 d’agost. Des del cos dels Mossos d’Esquadra es va explicar ahir a aquest diari que, per part seva, continuen fent algunes inspeccions al pantà i als seus entorns. Ja fa uns quants dies, però, que la policia catalana va deixar de realitzar aquests rastrejos diàriament, si bé es mantenen de manera intermitent. En ocasions, els encarregats de dur a terme aquestes batudes sobre el terreny són els efectius de la unitat rural de la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners. Altres vegades, en canvi, els que tornen a la zona del pantà són els especialistes de la unitat aquàtica. I, paral·lelament, hi ha dies que els Mossos també examinen el perímetre des de l’aire amb helicòpter.

La denúncia de la desaparició de la parella es va presentar el 26 d’agost. Es va formar aleshores un ampli dispositiu de recerca a Susqueda, en el qual hi van participar intensament els Bombers i els GEAS de la Guàrdia Civil (després d’una desena de dies, aquests dos cossos van abandonar temporalment els rastrejos, en espera de l’aparició de nous indicis). Els equips d’emergència van localitzar a dins del pantà tant el caiac de la parella com el cotxe amb què anaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia