Successos

Successos

Detingut un home que lloava Al·là i duia un ganivet

L’arrestat, un home francès, cridava consignes terroristes des del balcó d’un vuitè pis a Sant Antoni de Calonge

La Policia Local de Calonge, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, van arrestar ahir a la tarda un home que des del balcó d’un vuitè pis d’un bloc del passeig marítim de Sant Antoni feia crits d’alabances a Al·là i d’exaltació del terrorisme, segons van manifestar les desenes de persones que van trucar a la policia per advertir de l’actitud de l’individu que, a part de llançar missatges intimidatoris de viva veu, esgrimia un ganivet.

L’aparició de l’home que amenaçava des del balcó va ser en un moment que el passeig bullia de vianants.

En rebre els avisos, la Policia Local va presentar-se al lloc, van pujar a dalt i després de molt insistir perquè obrís, l’home els va obrir la porta. Però la seva actitud va ser violenta i va agredir el policia que tenia més a prop. Els agents el van aconseguir reduir i també van inspeccionar el pis i li van comissar dos ganivets. Inicialment, al detingut, que té documentació francesa i cognoms francesos, se li va atribuir un delicte d’agressió a agent de l’autoritat i desordres públics però la policia estudia si li poden atribuir també incitació al terrorisme, quan s’hagi comprovat les consignes que cridava i que van esverar la gent que es trobava al passeig de Sant Antoni, que a l’estiu ja és reservat a vianants però que ara s’ha bloquejat amb peces de formigó per evitar atemptats pel sistema de l’atropellament massiu amb vehicles, com el perpetrat dijous a la Rambla de Barcelona.

Ahir s’avaluava l’estat mental del detingut, que havia de ser traslladat al psiquiàtric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia