Successos

Successos

Dos morts en dos accidents, a Girona i a Sant Privat

Un veí de Cassà, de 23 anys, va perdre el control de la motocicleta per raons que es desconeixen a l’avinguda Lluís Pericot

Un veí de Girona va morir aixafat pel seu cotxe quan intentava arrancar-lo

Dues persones van morir ahir víctimes d’accident de trànsit a les comarques gironines. En el primer cas, es tracta d’un veí de Cassà de la Selva de 23 anys que va morir a la matinada en un accident que va tenir lloc al nucli urbà de Girona. Poc abans d’un quart de cinc, la central de comandament de la policia municipal de Girona va rebre l’avís que s’havia produït un accident de trànsit a l’avinguda de Lluís Pericot, davant del número 112. El conductor d’una motocicleta hauria impactat contra l’arbrat en un revolt de la via i el vehicle va anar a parar uns metres més enllà. Es van desplaçar fins al lloc dels fets patrulles de la policia local i sanitaris del SEM. A causa de l’accident, i malgrat els esforços de reanimació, el jove motorista va resultar mort. El noi era l’únic ocupant de la motocicleta. Segons les primeres investigacions dels fets, tot apunta que no s’hi va veure implicat cap altre vehicle. Malgrat això, la investigació es manté oberta.

Hores més tard, pels volts de les quatre de la tarda, es va produir un altre accident de trànsit amb una víctima mortal. Aquest cop va ser a Sant Privat d’en Bas, a la Garrotxa. Segons els serveis d’emergència, un conductor que anava amb la seva dona va intentar arrancar el cotxe empenyent-lo per la pista forestal que porta al restaurant Can Turó. Sembla que l’home no va tenir temps de pujar al vehicle i, accidentalment, va acabar sota les rodes. La víctima és un home de 59 anys veí de Girona. La dona també va resultar ferida, ja que el vehicle va acabar estimbant-se per un terraplè, entre els arbres.

LA XIFRA

7
motoristes
han mort aquest any a les comarques gironines víctimes d’accident de trànsit


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia