Successos

trànsit

accident mortal

Un mort i tres ferits en una col·lisió frontal a l’N-II, a Sant Julià de Ramis

Es va originar un xoc entre una furgoneta i un cotxe

Dues persones van resultar ferides greument i una altra menys greument, i totes van ser evacuades al Trueta

Un inici de setmana fatídic en matèria de trànsit va tenir lloc ahir a les comarques gironines, on va perdre la vida el conductor d’una furgoneta en un accident a Sant Julià de Ramis. Els cossos d’emergències van rebre l’avís poc abans de dos quarts de set de la tarda. El sinistre es va produir al quilòmetre 726,7 de l’N-II, a la travessia de Medinyà. En aquest tram de la carretera es va originar una col·lisió frontal entre una furgoneta i un cotxe. Com a conseqüència de l’impacte va perdre la vida el conductor de la furgoneta. Hi va haver, a més, tres persones que van resultar ferides i que van ser evacuades al Trueta. Dues d’elles van patir lesions de caràcter greu i una tercera estava en estat menys greu.

Fins a la zona s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat –que van haver d’excarcerar els ocupants dels dos vehicles–, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, els agents van tallar l’N-II en els dos sentits. Es van dur a terme desviaments senyalitzats del trànsit fins a les vuit del vespre, quan es va començar a donar pas alternatiu en el tram de l’accident.

La setmana passada també va ser especialment negra a la xarxa viària de les comarques gironines. Tan sols entre els dies 16 i 18 de juliol, es van haver de lamentar quatre víctimes mortals en carreteres de la demarcació. Van perdre la vida tres motoristes en accidents registrats a Alp, Aiguaviva i Ribes de Freser; i va morir el conductor d’un turisme en sortir de la via de matinada el seu automòbil, a Calonge.

LA XIFRA

5
víctimes mortals
en sinistres viaris s’han hagut de lamentar a la demarcació en només nou dies de diferència.

LA DATA

24.07.17
A les 18.24 h, els Mossos van rebre l’avís dels fets a l’N-II, que va quedar tallada fins a les 20 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia