Successos

Un incendi crema dues naus industrials a Cervelló

Dues persones ateses, una d’elles per cremades de poca gravetat

Els bombers controlen el foc i els Mossos desallotgen els edificis més pròxims

Un incendi declarat ahir a un quart de dotze del matí va afectar una indústria de productes de neteja a Cervelló, al Baix Llobregat. Dues persones van ser ateses a causa del foc. Una, per intoxicació lleu pel fum, que va ser donada d’alta al mateix lloc dels fets, i un treballador de 36 anys, per cremades de poca gravetat als braços, que va ser traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

El foc va afectar dues de les tres naus de la fàbrica, situada al carrer Ull de Llebre del polígon industrial Parc Empresarial, a prop de la B-24 i de l’N-340. Els Bombers de la Generalitat van donar l’incendi per controlat a tres quarts de quatre de la tarda.

Els treballadors de l’empresa van sortir pel seu propi peu i els Mossos d’Esquadra van desallotjar de manera preventiva els empleats de la resta de naus. També van restringir l’accés al polígon industrial.

Els Bombers de la Generalitat van mobilitzar fins a 25 dotacions terrestres i un mitjà aeri per treballar en les tasques d’extinció i evitar que el foc s’estengués a la tercera nau de l’empresa. També s’hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos, efectius de la Policia Local, tres ambulàncies del SEM, un tècnic de Protecció Civil i el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Cervelló.

Protecció Civil va demanar precaució als habitants i que no s’apropessin a la zona, i l’Agència Catalana de l’Aigua valorarà si l’incendi ha afectat el clavegueram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia