Successos

seguretat

robatoris amb violència

Operació policial per trobar dos lladres violents

Van assaltar una granja d'Organyà i van apallissar un home discapacitat

Investigació oberta dels Mossos d'Esquadra per localitzar dos lladres que van protagonitzar un assalt violent en una granja d'Organyà i van malferir el propietari, un home que està afectat d'una invalidesa física. Els lladres, després de dur l'home fins a una banyera i estomacar-lo repetidament, van aconseguir emportar-se 1.200 euros en efectiu, un cotxe i dos telèfons mòbils.

Els fets van passar el matí del 8 de setembre, però fonts policials van decidir fer-los públics ahir. De moment, ja hi ha dues persones empresonades per la seva presumpta relació amb l'assalt, però l'àrea d'investigació criminal de la regió policial del Pirineu Occidental manté oberta l'operació per localitzar els dos lladres.

Els assaltants feia setmanes que preparaven el robatori. Havien vigilat els moviments que hi havia al voltant de la granja i el matí del 8 de setembre van acudir-hi vestits amb granotes verdes i amb els rostres coberts amb passamuntanyes. Van agafar per sorpresa la mestressa de la granja i la van lligar a ella i a una altra dona que l'acompanyava. Els lladres poc després també van immobilitzar un treballador de la granja que acabava d'arribar.

Els assaltants van sostreure el telèfon mòbil i el vehicle particular a la propietària de la granja i es van adreçar cap al seu domicili particular, on només hi havia el marit. L'home té dificultats de mobilitat perquè està afectat per una severa invalidesa física. Després d'irrompre a l'habitatge van traslladar l'home a la banyera, on el van colpejar insistentment amb l'objectiu que els revelés on guardava els diners. Segons el s Mossos, a l'home li van causar lesions greus. Mentrestant les tres persones que estaven lligades a la granja van aconseguir alliberar-se de les cordes i es van adreçar ràpidament a la comissaria dels Mossos per denunciar els fets.

En els dies següents a l'assalt els Mossos van aconseguir detenir dos homes que haurien prestat tasques de suport i ajuda als lladres. El jutge els ha enviat a la presó de manera preventiva. Mentrestant, el cas continua obert per trobar els dos lladres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia