Successos

Absolt el pare acusat d’abusar de la filla, a Blanes

L’Audiència de Girona ha absolt el pare que s’enfrontava a 11 anys de presó per abusar sexualment de la filla de 13 mentre dormia al domicili familiar de Blanes el juny del 2019. La sentència de la secció tercera conclou que el relat de la menor no ha superat el “test de credibilitat” perquè no hi ha proves que corroborin els fets. La sentència critica que els forenses no prenguessin mostres per buscar ADN del processat en la víctima. “La declaració de la menor no és prou sòlida per ser considerada prova de càrrec per sustentar una condemna perquè no compta amb cap corroboració objectiva externa”, argumenta l’Audiència.

La fiscalia l’acusava el pare d’un delicte d’abús sexual a una menor de 16 anys amb accés carnal. L’home va negar les acusacions, va assegurar que era “impensable” que fes tocaments a la seva filla i va atribuir la denúncia a desavinences econòmiques i al fet que es va negar a portar-la a una competició de ball. Els progenitors de la víctima feia anys que estaven separats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia