Successos

Una tràiler fa caure sobre un cotxe una farola amb càmeres, al passeig del Mar de Sant Feliu

El sinistre, que no ha provocat danys personals, amb el conductor i l’acompanyant il·lesos, ha generat un important col·lapse de trànsit

Un camió del tipus tràiler ha topat avui matí, al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, amb un fanal, on hi havia diverses càmeres de seguretat, que en trencar-se per l’impacte ha caigut sobre un turisme que passava en aquell moment. L’accident, que ha estat molt aparatós, ha provocat que amb la topada el pal es trenqués, precipitant-se sobre el turisme, xafant part del sostre, a la zona del conductor, trencant el vidre. El sinistre, que no ha provocat danys personals, amb el conductor i l’acompanyant il·lesos, ha generat un important col·lapse de trànsit, que s’ha solucionat en uns trenta minuts. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els Bombers per tal d’alliberar el vehicle, la Policia Local i personal de la Brigada Municipal, per la retirada del pal conjuntament amb l’empresa de l’enllumenat i restablir el trànsit. S’ha habilitat a la zona del passeig de sorra un espai amb conus per facilitar la sortida dels cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia