Successos

Detingut a Barcelona un lladre de rellotges reincident

Els Mossos ja l’han arrestat en quatre ocasions més per robatoris violents, lesions, furts i atemptat a l’autoritat

Els Mossos van detenir diumenge passat un home de 19 anys com a presumpte autor del robatori violent d’un rellotge. Fruit de la investigació se’l relaciona amb tres robatoris violents mes comesos en el darrer mes. Agents de paisà el van detenir després que hagués robat un rellotge, valorat en 1.000 euros, a un turista a Ciutat Vella. La ràpida actuació dels policies va permetre la detenció in fraganti, recuperar el rellotge i retornar-lo al seu propietari. Aquesta és la sisena vegada que els Mossos arresten aquesta persona. Les cinc detencions anteriors, totes al centre de Barcelona durant el 2022, són per robatoris violents, lesions, furts i atemptats a agents de l’autoritat. El detingut passarà a disposició judicial aquest dimecres.

El primer robatori es va produir el 8 de juny, quan l’arrestat va assaltar un turista que passava pel carrer Princesa en direcció al seu hotel. Li va robar amb violència el rellotge, valorat en 40.000 euros, i li va provocar lesions al canell.

El segon robatori el va realitzar el 12 de juny, quan va assaltar un altre turista a la Via Laietana i li va arrencar del canell el rellotge, valorat en 100 euros. La víctima va patir ferides al canell, genoll i colze. Aquest fet va ser enregistrat per diversos vianants i publicat a les xarxes socials. Les imatges permetien veure com l’arrestat cometia l’assalt i com el turista s’hi resistia, sense poder evitar finalment el robatori.

Per últim, dissabte passat va tenir lloc el tercer robatori, a la zona lúdica del Gòtic. Aquest cop va actuar amb una segona persona i es va abraonar sobre un turista per estrebar-li una cadena d’or que duia penjada al coll, provocant rascades a la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia