Successos

Estats Units

Una falsa alarma de tiroteig provoca un estampida a Florida

Diverses persones han resultat ferides en el succés, cap d’elles de gravetat

Un soroll durant un espectacle pirotècnic hauria desfermat el pànic

Una falsa alarma de tiroteig ha provocat una estampida de centenars de persones a Orlando (Florida). La Policia d’Orlando investiga les circumstàncies dels fets i treballa per resoldre problemes com la gran acumulació d’objectes abandonats al lloc.

L’incident s’ha produït a l’entorn del llac Eola durant la celebració d’un espectacle pirotècnic amb motiu del Dia de la Independència dels Estats Units d’Amèrica (EUA). Diversos vídeos difosos aquest dimarts a les xarxes socials mostren la gentada que ha assitia a l’acte ha començat a córrer en totes direccions presa pel pànic. No obstant, la policia ha avisat a través de les xarxes socials que no hi havia cap evidència de tiroteig al lloc i ha fet una crida a la calma.

Segons el cos policial, hauria estat “un soroll que s’ha produït durant l’espectacle de focs artificials ha confós alguns espectadors i ha provocat aquesta reacció”.

Cal tenir en compte que hores abans de l’incident s’ha produït un tiroteig a la localitat de Highland Park (Illinois), a uns 40 quilòmetres de Chicago, durant una desfilada per la diada nacional dels EUA en el que han mort almenys sis persones i més d’una vintena han resultat ferides de gravetat.

A Orlando el succés no hi ha provocat “ferits de gravetat” i només algunes persones han patit “ferides lleus” en caure durant de l’enrenou.

La policia ha establert un punt de trobada davant la quantitat de persones que han quedat separades dels altres membres de la seva família en el tumult. També ha aplegat en un punt de recollida els nombrosos objectes abandonats perquè la gent els pugui anar a buscar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia