Successos

D’abusador d’ancianes a abusador de nenes

Un dels nois empresonats pels abusos a dues nenes de 13 anys a Olot ja va ser arrestat el 2018 quan ell era menor per agressió sexual a ancianes i el van condemnar a un any de llibertat vigilada

Un dels dos nois empresonats per abusos sexuals a dues nenes de 13 anys a Olot és el mateix que el 2018, quan era menor d’edat, va ser arrestat per abusos sexuals a cinc dones grans, una d’octogenària. En aquell cas el jove, L.L.C.R., que acabava d’arribar d’Hondures i s’havia establert a casa de la seva germana a Olot, va ser posat a disposició de la fiscalia de menors i va admetre ser l’autor dels actes que li imputaven: abordar dones grans pel carrer i masturbar-se davant seu. És el que va fer amb la Dolors, que en aquells moments tenia 66 anys i era la més jove de les cinc víctimes. El noi se li va acostar mig ajupit i tapant-se la cara amb els cabells i li va començar a xerrar i dir-li que s’havia escapat de casa i que si la seva germana s’assabentava el picaria i llavors es va començar a masturbar fins que va ejacular i llavors va fugir. Una de les víctimes, una dona de més de vuitanta anys, va reaccionar clavant-li un cop de paraigua. Després d’escoltar la seva declaració i de fer-lo avaluar pel forense, la fiscalia de menors va optar per deixar-lo en llibertat, però sota control, vigilància i educació per part dels tècnics de la Generalitat.

Condemna tova.  El 3 de maig del 2019, C.R., va ser condemnat (va ser un judici de conformitat) per tres delictes d'abús sexual i dos delictes d'agressió sexual en relació als atacs a les dones grans. Va acceptar una pena de 9 mesos d'internament en règim semiobert i tres mesos de llibertat vigilada, que se li van permutar en el mateix acte per una pena d'un any de llibertat vigilada. Durant aquest periode, segons fonts judicials, va complir perfectament els seus compromisos i tots els informes de l'equip de vigilància van ser favorables. I fins i tot es va avenir a fer un acte de mediació voluntària amb tres de les víctimes. Es va reunir amb elles i els va demanar disculpes. A les altres dues els va fer arribar una carta de disculpa. Al febrer del 2020 va complir les mesures imposades i al setembre del 2020 es va arxivar el seu l'executòria. Per tant, tornava a tenir un expedient nét. 

 Fins ara , que ja tenint ja 21 anys i essent major d’edat, el noi que havia estat condemnat per abusos a ancianes ara ha estat empresonat també per abusos, però ara a víctimes diametralment oposades: nenes de 13 anys. Dimarts, el jutjat d’Olot va decretar presó per a L.C.R., de 21 anys i per a F.D.B.V., de 22 anys, també hondureny, per abusos sexuals a dues nenes de 13 anys. Els Mossos els van detenir després que un veí alertés que en un habitatge hi havia molt d’enrenou i es podia estar perpetrant una agressió sexual. El mateix veí va enregistrar una escena que podia correspondre a aquest atac i va aportar als Mossos el vídeo, que es té en compte com a prova del delicte. El que no es té en compte és la detenció i condemna de C. pels abusos a dones grans, perquè els antecedents acumulats quan una persona és menor no compten judicialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia