Successos

En llibertat vigilada els cinc menors detinguts per l'agressió sexual de Burjassot

La policia busca un sisè implicat en les agressions

El jutge ha acordat llibertat vigilada amb allunyament per als cinc menors detinguts per les presumptes agressions sexuals que haurien patit dilluns dues noies a Burjassot (Horta Nord). La Fiscalia havia demanat l'internament en regim tancat per a quatre dels menors i llibertat vigilada amb allunyament per al cinquè arrestat. Els menors detinguts han prestat declaració davant la Fiscalia de Menors a la Ciutat de la Justícia de València. Mentre han prestat declaració, un grup de familiars, format per un centenar de persones, han esperat formant grups a l'exterior de la Ciutat de la Justícia. 

La Policia Nacional busca una sisena persona implicada en l’agressió sexual que haurien patit les dues menors, segons el secretari provincial del sindicat policial Jupol, Sebastián Goméz. En declaracions als mitjans, Gómez ha informat que tot fa pensar que hi van intervenir sis persones, segons es desprèn de les declaracions de les nenes, sobre les quals  només se sap que tenen menys de 16 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia