Successos

Successos

Troben morta una dona a Esplugues de Llobregat

El cos de la víctima ha estat localitzat al seu domicili amb signes de violència

El TSJC apunta que la dona hauria estat “assassinada suposadament per la seva parella”

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una dona a Esplugues de Llobregat.

La policia ha rebut a les set del matí d’aquest dissabte l’avís que s’havia localitzat el cos sense vida d’una dona al seu domicili.

Diverses dotacions del cos s’han traslladat al lloc dels fets i han constatat que el cadàver de la víctima mostra signes de violència.

El crim hauria tingut lloc al barri de Can Vidalet.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud ha iniciat una investigació per esclarir el succés, segons informa Mossos en un comunicat que no ofereix més detalls del cas.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha (TSJC) ha apuntat aquest migdia que la víctima hauria estat “assassinada suposadament per la seva parella”, que hauria fugit. L’òrgan judicial ha detallat en un missatge a les xarxes socials que el jutge de guàrdia d’Esplugues de Llobregat s’ha desplaçat al lloc per dirigir l’aixecament del cadàver”. La justícia està comprovant si existien antecedents de violència entre la parella.

Segons ha avançat la Cadena Ser, la policia busca ara la parella de la víctima, que tindria 38 anys. Segons l’emissora, els veïns haurien escoltat una forta baralla al domicili de la dona a primera hora del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia