Successos

Tribunals

Arrestat un fugitiu que tenia 14 ordres de detenció

Francisco Bueno Muñoz, un històric atracador, va ser jutjat dimecres per un cas de Calonge del 2013

Els Mossos van arrestar fa unes setmanes Francisco Bueno Muñoz, vell conegut de la policia i considerat perillós, que acumulava 14 ordres de detenció i s'havia convertit en un dels homes mes buscats de les comarques gironines. Tot i que se l'havia detectat fent incursions al barri de la Font de la Pólvora, se sospita que havia abandonat les comarques gironines durant una temporada i van tardar a trobar-lo. Una de les requisitòries que tenia pendents quan se'l va detenir en un control dels ARRO era per ser jutjat per un cas ocorregut a Calonge el 2013. En aquella ocasió, Bueno anava en un cotxe amb dos companys (Francisco Ortega Ramos i Juan Francisco Estrada González) i portaven una escopeta de canons retallats que havia estat robada el 2012 durant el saqueig de la casa d'un caçador de Palafrugell. Per aquests fets, Ortega i Estrada ja havien estat jutjats, però no havia estat possible jutjar Bueno perquè estava evadit. Dimecres, quan ja estava empresonat, va ser conduït als jutjats penals de Girona i va acceptar que li imposessin una pena d'un any de presó per tinença d'armes prohibides. El pacte comportava que se li suspengués la pena en el mateix acte del judici i, per tant, no l'haurà de complir.

El currículum policial de Bueno Muñoz ve de lluny. Al 1998 ja va ser jutjat per haver assaltat, amb un altre home, una parella (una coneguda actriu i el seu company) que es banyava de nit a la bassa d'aigües termals de Jafre. Els assaltants van arribar a la bassa amb un cotxe robat, van posar el noi al maleter i després el van deixar lligat en un arbre; llavors, es van endur la noia amb el vehicle d'ella fins a Medinyà i la van obligar a treure diners d'un caixer automàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia