Successos

incendi forestal

afectacions al trànsit

Un incendi fa tallar cinc hores l'AP-7 entre Salou i Cambrils

El vent va dificultar les tasques d'extinció

Més de 130 avisos al telèfon 112 per les fortes ratxes

L'episodi de forts vents que es va registrar ahir a la tarda a la demarcació, amb especial incidència a les comarques del Baix Camp, l'Alt Camp i el Tarragonès, va provocar ahir diversos incidents que van requerir l'actuació dels Bombers de la Generalitat. El principal va ser un petit incendi de vegetació que es va declarar a quarts de tres de la tarda al costat de l'AP-7 a Cambrils, que va obligar a tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa durant tota la tarda. Mentre el fum impedia la circulació de vehicles, les fortes ratxes de vent dificultaven l'extinció del foc. En total, hi van participar fins a sis dotacions dels bombers.

El foc va obligar a tallar l'AP-7 en tots dos sentits de la marxa fins a quarts de vuit del vespre, quan es va reobrir. Els vehicles van ser desviats cap a l'autovia A-7 i la carretera N-340.

En total, els Bombers de la Generalitat van registrar fins el vespre un total de 54 sortides al Camp de Tarragona a causa del vent, una vintena a Reus. El telèfon d'emergències 112 va rebre més de 130 trucades també per episodis relacionats amb les fortes ratxes de vent, la majoria (96) a la comarca del Baix Camp, sobretot a les localitats de Cambrils i Reus. L'Alt Camp va ser una altra de les comarques afectades, i dos vianants hi van resultar ferits lleument per la caiguda dels vidres d'una finestra com a conseqüència d'un cop de vent.

LA XIFRA

95,4
km/h
va ser la ratxa màxima al Perelló. A Vila-rodona es va arribar a 92,5 km/h i a Siurana i Constantí, a 89,6.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia