Successos

Persecució d'un conductor fugitiu

Un jove va ser detingut després d'haver-se escapat d'un control a Calonge i d'haver llançat cocaïna per la finestra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de febrer un conductor que havia fugit d'un control, al Baix Empordà, i havia tirat 51 grams de cocaïna per la finestra del cotxe. L'acusat és un jove de Platja d'Aro, de 27 anys i de nacionalitat marroquina. Els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert al punt quilomètric 0,3 de la GI-667, dins del terme municipal de Calonge. Pels volts d'un quart de cinc de la tarda, els agents van detectar un turisme que s'aproximava al control i el seu conductor, en veure el dispositiu policial, va fer un canvi de sentit. Va marxar en direcció a Calonge i va llançar un objecte per la finestra. Els efectius van seguir el vehicle i van indicar al conductor que s'aturés, però ell no va fer cas de les indicacions i va començar a circular de manera temerària per la GIV-6612, posant en perill la resta d'usuaris de la via. Els Mossos van aconseguir aturar-lo a l'interior de Calonge, mentre una altra patrulla va comprovar que l'objecte que el noi havia tirat per la finestra era un paquet amb 51 grams de cocaïna en estat pur.

Va ser arrestat per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, i un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària. El detingut, a qui no constaven antecedents, va passar el dia 20 a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia