Successos

policial

detenció per tràfic de drogues

51 grams d'heroïna llençats per la finestra del cotxe

Els ha llençat un conductor que fugia dels Mossos a Calonge, al Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que va intentar fugir d'un control policial a Calonge (Baix Empordà) fent mitja volta amb el cotxe i va llançar un paquet de droga per la finestra. L'embolcall contenia 51 grams de cocaïna pura. Els mossos, que van veure com els feia una finta, van perseguir el jove i el van aconseguir aturar a l'interior del poble. Durant tota l'estona que el van seguir, el noi va conduir el seu cotxe de manera temerària. Després de tallar-li la fugida, els agents el van detenir per un delicte contra la salut pública. El noi, de 27 anys, que no té antecedents i viu a Platja d'Aro, ha quedat en llibertat provisional després de passar davant del jutge.

La detenció va tenir lloc dissabte passat. Aquella tarda, els agents de Trànsit dels mossos havien muntat un control al peu de la GI-667. Els agents es van situar al quilòmetre 0,3 d'aquesta via, dins el terme municipal de Calonge.

Cap a un quart de cinc de la tarda, els mossos van veure com un dels cotxes que s'apropava al control tot d'una va fer mitja volta. El conductor, després de fer el canvi de sentit, va fugir en direcció a Calonge i va llançar un objecte per la finestra.

Una patrulla va començar a seguir-lo i li va fer indicacions perquè aturés el cotxe. El jove que conduïa, però, ja havia enfilat la GIV-6612 i va començar a circular de manera temerària, provant de fugir de la policia. Al final, però, els agents van aconseguir aturar-lo a l'interior de la població.

Mentrestant, una altra patrulla havia anat a buscar l'objecte que el jove havia tirat a la calçada. Era un embolcall que contenia 51 grams de cocaïna en estat pur.

Per tot plegat, els mossos van arrestar el noi per un delicte contra la seguretat viària i un altre contra la salut pública. Després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el jove ha quedat en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia