Successos

successos

Troben roba del matrimoni desaparegut a Sant Feliu

Localitzen pantalons, sabates i ulleres entre Roques Planes i Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge

Novetats pel que fa al matrimoni desaparegut fa més d'una setmana a la Costa Brava, per la zona de Sant Feliu de Guíxols. Mossos d'Esquadra, que continuen fent la recerca activa, i amics, familiars i companys de la víctima van localitzar dissabte objectes personals de Sebastian i Claudine Schrader. Concretament, entre la cala de Roques Planes i la platja de Torre Valentina, hi van localitzen uns pantalons, unes sabates i unes ulleres de sol de la parella. Aquesta troballa fa témer el pitjor i reforça la hipòtesi en què treballen principalment els investigadors: que la parella fes una ruta pel camí de ronda, tingués alguna mena d'accident en algun penya-segat o en alguna cala o platja i acabés a l'aigua. Per ara, no s'ha trobat cap indici que pugui fer pensar que la desaparició pugui atribuir-se a cap causa criminal ni a cap desaparició voluntària. De fet, les investigacions policials realitzades fins ara amb interrogatoris al cercle més proper del matrimoni i les inspeccions al seu habitatge de Barcelona i del cotxe de lloguer que van deixar aparcat a Sant Feliu de Guíxols fan encarrilar la investigació cap a la hipòtesi de l'accident.

El darrer contacte que van tenir amb la parella va ser el dijous 13 d'octubre, quan van dir que tenien previst fer una ruta pel camí de ronda per la zona de s'Agaró i Sant Feliu de Guíxols. La darrera trucada que consta, la van fer a les 14.36 h a la família que resideix a Alemanya. Dilluns Sebastian havia d'anar a treballar a l'Institut Forestal Europeu de Barcelona i no hi va anar. En veure que dimarts tampoc hi anava els companys van fer la denúncia. Sebastian i Claudine Schrader, de 37 i 36 anys, ell d'origen alemany i ella de la Costa d'Ivori, són matrimoni i residents a Barcelona.

LA XIFRA

12
dies
sense rebre cap notícia del matrimoni Sebastian i Claudine Schrader, de 37 i 36 anys, de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia