Successos

Troben mort un exiliat rus a casa seva a Londres

El cas està sent investigat per la unitat antiterrorista de la policia metropolitana

El succés es produeix en un moment d’alta tensió entre Rússia i Regne Unit per l’enverinament de l’exespia Skripal

L’exiliat rus Nikolai Glushkov, amic de l’oligarca Boris Berezovsky, mort en estranyes circumstàncies el 2013 a Londres, ha estat trobat mort aquest dilluns al seu domicili de la capital britànica, segons informen avui els mitjans britànics.

La policia metropolitana de Londres ha explicat que el cas ha estat assumit per la seva unitat antiterrorista. “La mort s’està tractant en aquests moments com inexplicada”, assenyala en un comunicat la policia anglesa, que destaca que s’estan prenent mesures especials en la investigació a causa de les “associacions que es creu que tenia l’home”.

La mort de Glushkov, de 68 anys, es produeix en un moment d’alta tensió entre Londres i Moscou per l’enverinament el passat dia 4 de l’espai doble rus Serguéi Skripal en territori britànic. La primera ministra britànica, Theresa May, va assegurar ahir que és “altament probable” que Rússia estigui al darrere dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia