Política

gelida

El PSC i ICV integren el nou equip de govern del municipi

El PSC i ICV governen conjuntament l'Ajuntament de Gelida, amb un equip de govern liderat pel cap de llista del PSC, Lluís Valls. Carles Arranz (PSC) mantindrà les regidories de Serveis Municipals i Esports, a més d'exercir de primer tinent d'alcalde; Maria Rigau (PSC) s'encarregarà dels departaments de Salut i Consum, Benestar social, Gent Gran i Ocupació, i assumeix la segona tinència d'alcaldia; Montserrat Nicolau (PSC) dirigirà la regidoria d'Educació i Comunicació, i ha estat nomenada tercera tinenta d'alcalde, i Josep Muniente (PSC) és el regidor d'Hisenda, Règim Interior i Medi Ambient, a més de quart tinent d'alcalde. Les regidories de Joventut, Festes i Pla d'Igualtat estaran gestionades per Carlota Tarrida (PSC) i Josep Anfruns (ICV) dirigirà Cultura i Cooperació.

Inauguracions

Entre els primers actes als quals ha assistit el nou govern, destaca la inauguració dels nous equipaments del municipi: diumenge, la ciutadania va poder visitar el centre cívic a l'edifici de l'antic escorxador de Gelida, un espai equipat amb sales d'assaig musical i de reunions per a les entitats, i on també es podran realitzar tallers; així mateix, l'edifici també disposarà d'una sala d'actes. A més, s'ha urbanitzat la plaça situada just davant de l'antic escorxador.

Altres equipaments inaugurats diumenge van ser el parc Central i la nova zona esportiva, que disposa del camp de futbol de gespa artificial, dues pistes de tennis i dues de pàdel. Segons l'alcalde del municipi, es tracta d' unes instal·lacions “de qualitat” adreçades a la ciutadania. Per Lluís Valls, “ha estat un procés llarg per la redacció dels projectes, la gestió del finançament i les execucions posteriors, un procés que s'ha desenvolupat amb responsabilitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLíTICA

ERC perfila l’equip que pilotarà les negociacions

barcelona
lituània

Lituània reelegeix president Nauseda enmig de la guerra russa

barcelona
memòria democràtica

Caldes de Montbui obre una oficina d’atenció a les víctimes de l’espoli franquista

Caldes de Montbui
guerra a europa

Sánchez es compromet amb Zelenski a donar a Kíiv 1.129 milions en armes

barcelona
Política

L’amnistia absorbeix el focus de la campanya

barcelona
política

Aragonès formalitza la seva renúncia a l’acta de diputat

barcelona
Brussel·les

Noruega, Irlanda i Espanya defensen el reconeixement de Palestina

barcelona
política

ERC demana la compareixença al Senat dels presidents de Renfe i Adif

barcelona
guerra a gaza

Israel apuja el to contra Espanya: "Els dies de la Inquisició es van acabar"

barcelona